查看: 9806|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

偷拍Stephen大哥新女一大班.有相(不好勿入)

DUALXEON 發表於 2007-3-28 03:18:40 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
偷拍Stephen大哥家裡

TARA LABS ISM ONBOARD DIGITAL 110

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-28 03:20:15 | 只看該作者
看戲用(中間隻喇叭用)

TARA LABS ISM 0.8 SPEAKER CABLE

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-28 07:22:07 | 只看該作者
NBS BLACK LABEL POWERCORD

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-28 07:26:30 | 只看該作者
CEC TL-0 CD Player Transport

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-28 07:34:54 | 只看該作者
Wilson Audio
Watch Center & Watch Dog center sub
X1 Grand Slam speakers

本帖子中包含更多資源

x
stephen2k 發表於 2007-3-28 07:43:56 | 只看該作者
DUALXEON 大哥才真
dynamicdog 發表於 2007-3-28 14:16:15 | 只看該作者
:shock:
stephen2k大哥換野真快...睇日本AV用成套Wilson喇叭
dynamicdog 發表於 2007-3-28 14:18:58 | 只看該作者
平時見相就知道stephen2k大哥間房大過我個廳

一見個廳...仲大過我樓下花園

大哥真有米$$$
dynamicdog 發表於 2007-3-28 15:22:50 | 只看該作者
stephen2k大哥 金屋內的寶物

甜美女聲, 四圍走

[/img]

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-28 15:50:51 | 只看該作者
阿九昨天叫你一齊去Stephen大哥家拿條NBS比他.你又吾去又跟觀塘咸濕陳北上消費.你走寶.Stephen大哥講比我聽他的工放好得.我吾識牌子.因己換了新款,這部舊嘢昨天借比我玩.
阿九我今天裝好部機我吾識聽你有時間來幫我聽下是否好正.

本帖子中包含更多資源

x
stephen2k 發表於 2007-3-28 16:43:15 | 只看該作者
其實兩位大哥才是最有錢, 大家睇平日都唔駛做, 無時無刻都可以上來forum 就知, dualxeon 大哥你條女好正, 估唔到你套hifi 正, 但fi hi 都噤好,

嘩, 個後級點解唔俾我玩呀, 快快拿過來
stephen2k 發表於 2007-3-28 16:51:27 | 只看該作者
睇真d , 條女噤似阿九, 唔通係阿九個女, 噤快大咗噤多
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-29 00:15:34 | 只看該作者
阿九有Taste.只喜勸幼齒及攪後攔.

他今日話要攪你部機後攔.我一定N0,你部機净借比我安全D免比阿九攪後攔.

[quote:3101fc3f6a="stephen2k"]睇真d , 條女噤似阿九, 唔通係阿九個女, 噤快大咗噤多[/quote]
stephen2k 發表於 2007-3-29 23:03:00 | 只看該作者
這條要幾多錢

TARA LABS ISM 0.8 SPEAKER CABLE
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-30 01:52:54 | 只看該作者
明明條喇叭線是你自己用在center channel speake.大哥你吾好玩.如果真是我多謝先.下次我吾客氣拿回家.

你借比我部機,我只能做一個動作 2 thumbs up .大哥你忘記牠把,因我 :  :  :
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-3-31 00:21:49 | 只看該作者
大哥我一早話>>>>請教影音分家的問題??? 有味叫閃.
stephen2k 發表於 2007-3-31 09:41:58 | 只看該作者
唔係化, 又係到做馬呀, 我唔會閃, 不過會過去少q 佢

[quote:947bd10efc="DUALXEON"]大哥我一早話>>>>請教影音分家的問題??? 有味叫閃.[/quote]
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-4-1 01:00:14 | 只看該作者
係行快二歩去做.

[quote:3c45a3ecd8="stephen2k"]唔係化, 又係到做馬呀, 我唔會閃, 不過會過去少q 佢

[quote:3c45a3ecd8="DUALXEON"]大哥我一早話>>>>請教影音分家的問題??? 有味叫閃.[/quote][/quote]
stephen2k 發表於 2007-4-1 12:38:38 | 只看該作者
原來已經有幾位大哥出咗手 :shock: