查看: 14151|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

Stephen 大哥的至愛條女張相, 已除...(不好勿入)

dynamicdog 發表於 2007-3-24 19:54:03 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
:shock:  嘩! 大哥條女好"定"

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stephen2k 發表於 2007-3-24 23:11:10 | 只看該作者
Oh, 我邊有錢買佢返來啦, 但結果好唔好聲呢
stephen2k 發表於 2007-3-24 23:12:17 | 只看該作者
死, 睇真d 唔係好似x-01個盤, 快找其他專家幫吓眼
stephen2k 發表於 2007-3-25 00:12:59 | 只看該作者
dynamic dog, 有了靚cd 機, 但有冇買magic 返屋企用先, 這網站版主都買咗magic, 你應該有信心用啦
DUALXEON 發表於 2007-3-25 02:18:53 | 只看該作者
HiFi雙毒magic及Go|dmund釘缺一不可.上次我三個月吾吃Lunch都要買.

何生頂到三分鐘出嘢,觀塘salty陳一分鐘,你

[quote:4c31e33373="stephen2k"]dynamic dog, 有了靚cd 機, 但有冇買magic 返屋企用先, 這網站版主都買咗magic, 你應該有信心用啦[/quote]
DUALXEON 發表於 2007-3-25 04:15:51 | 只看該作者
大哥你部至愛貪個小小錢跟隻9走,狼狗又吾比D時間溝通先,一嗒想攪後攔自己靜靜攪算,點知狼狗問人點攪後攔.看見又有裸照上網.最慘狼狗嗒時她一定叫都失聲.返到來醫到失聲变了豆沙喉,到時用豆沙喉唱鹹濕歌比你聽.我想起都打冷震及叫救命.

http://www.hififever.com/forum/viewtopic.php?t=1390

你搵Yama鳮好過,一定正過她.除娘半老有味.

最正有飛碟當武器自衛,狼狗走近D都飛他條毛.

本帖子中包含更多資源

x
stephen2k 發表於 2007-3-25 09:55:42 | 只看該作者
大哥, 又係日本仔嘢, 得唔得呀, 睇睇dynamicdog 玩成點先啦, 我所知Magic , goldmund 佢未買 8)
stephen2k 發表於 2007-3-25 20:14:10 | 只看該作者
dynamicdog , 買完cd 機, 跟住買speaker, magic , goldmund, 知道未
stephen2k 發表於 2007-3-25 20:51:54 | 只看該作者
係唔係這部

本帖子中包含更多資源

x
DUALXEON 發表於 2007-3-25 21:44:42 | 只看該作者
:?:

本帖子中包含更多資源

x
stephen2k 發表於 2007-3-25 22:38:49 | 只看該作者
我都估到係dynamicdog 買咗部x-01
DUALXEON 發表於 2007-3-26 13:38:30 | 只看該作者
幾日吾見阿九上來叫.
stephen2k 發表於 2007-3-26 21:22:54 | 只看該作者
阿九被部機玩死, 不過都有人聽過鍾意
stephen2k 發表於 2007-3-26 21:24:08 | 只看該作者
阿九話會帶佢返屋企玩, 不過又冇magic 和 goldmund , 想靚聲都好難
 樓主| dynamicdog 發表於 2007-3-26 22:11:15 | 只看該作者
大哥唔好玩啦, 我唔玩SACD機, 買完部旗艦SACD盤之後, 想聽CD時仲要買隻DAC? 定係買多個CD盤? :

[quote:3bd761b170="stephen2k"]係唔係這部[/quote]

樓主| dynamicdog 發表於 2007-3-26 22:13:29 | 只看該作者
大哥, 你話粒整流橋要唔要換埋佢? 8)

本帖子中包含更多資源

x
stephen2k 發表於 2007-3-26 23:03:22 | 只看該作者
換, 等我來聽, 買咗X-01 咪買多D sacd 來聽囉
DUALXEON 發表於 2007-3-26 23:46:24 | 只看該作者
你D料都吾Update,阿九有齊magic 及 goldmund.阿九又講攪完部機後攔都無叻到凈覺得攪時好臭,

都叫你地買Wadai又吾聽.又一次教訓.好嘢吾會平,貴嘢吾一定好.

[quote:483f1841cc="stephen2k"]阿九話會帶佢返屋企玩, 不過又冇magic 和 goldmund , 想靚聲都好難[/quote]
stephen2k 發表於 2007-3-27 17:22:37 | 只看該作者
阿九仲好多嘢要換, Speaker 成日被人話唔掂, 後級又冇力, 但佢成日想做天下第一
DUALXEON 發表於 2007-3-27 17:47:35 | 只看該作者
大哥你講得好.不過你最好打定瘋狗針萬一九咬都無咁大鑊.

[quote:d5d2ce24b7="stephen2k"]阿九仲好多嘢要換, Speaker 成日被人話唔掂, 後級又冇力, 但佢成日想做天下第一[/quote]
stephen2k 發表於 2007-3-27 23:38:40 | 只看該作者
阿九以前有咬過人呀, 如果係, 噤要切咗佢子孫
DUALXEON 發表於 2007-3-28 03:05:13 | 只看該作者
大哥你D料又吾Update,觀塘咸濕陳一早講阿九比中國笫一剪、剪剪剪了.所以現在用焊錫鎗當真嘢用攪後攔.

[quote:04c3788684="stephen2k"]阿九以前有咬過人呀, 如果係, 噤要切咗佢子孫[/quote]
stephen2k 發表於 2007-3-28 09:10:24 | 只看該作者
阿九唔敢再上來玩

[quote:7621ffff4d="DUALXEON"]大哥你D料又吾Update,觀塘咸濕陳一早講阿九比中國笫一剪、剪剪剪了.所以現在用焊錫鎗當真嘢用攪後攔.

[quote:7621ffff4d="stephen2k"]阿九以前有咬過人呀, 如果係, 噤要切咗佢子孫[/quote][/quote]
 樓主| dynamicdog 發表於 2007-3-28 14:32:49 | 只看該作者
觀塘陳講我壞話!?

等我一陣上去插死佢

[quote:90a6a47a6b="stephen2k"]阿九唔敢再上來玩

[quote:90a6a47a6b="DUALXEON"]大哥你D料又吾Update,觀塘咸濕陳一早講阿九比中國笫一剪、剪剪剪了.所以現在用焊錫鎗當真嘢用攪後攔.

[quote:90a6a47a6b="stephen2k"]阿九以前有咬過人呀, 如果係, 噤要切咗佢子孫[/quote][/quote][/quote]
 樓主| dynamicdog 發表於 2007-3-28 14:34:31 | 只看該作者
你2條友愈講愈過份 :twisted:

"阿九以前有咬過人呀"

我咬狗你 :twisted:
stephen2k 發表於 2007-3-28 16:53:16 | 只看該作者
真係有瘋狗

唔過份, 最少都冇講粗口
DUALXEON 發表於 2007-3-28 23:45:53 | 只看該作者
觀塘咸濕陳叫你吾好假裝勁,及叫你用焊鎗攪後攔.

[quote:a0be141c8f="dynamicdog"]觀塘陳講我壞話!?

等我一陣上去插死佢

[quote:a0be141c8f="stephen2k"]阿九唔敢再上來玩

[quote:a0be141c8f="DUALXEON"]大哥你D料又吾Update,觀塘咸濕陳一早講阿九比中國笫一剪、剪剪剪了.所以現在用焊錫鎗當真嘢用攪後攔.

[quote:a0be141c8f="stephen2k"]阿九以前有咬過人呀, 如果係, 噤要切咗佢子孫[/quote][/quote][/quote][/quote]
DUALXEON 發表於 2007-3-28 23:59:00 | 只看該作者
吾過份,

我地都味講觀塘咸濕陳講每次你都同他爭幼齒.

[quote:f1ddb84eba="dynamicdog"]你2條友愈講愈過份 :twisted:

"阿九以前有咬過人呀"

我咬狗你 :twisted:[/quote]
DUALXEON 發表於 2007-4-2 01:33:55 | 只看該作者
大哥

阿九玩完己和龜公講好價準備賣落火坑做.阿九花心經常同觀塘咸濕陳北上玩幼齒.星期日约他來大哥家見識下,但阿九話觀塘陳帶他去玩幼齒.我地要小心個條友避免感染病毒.
stephen2k 發表於 2007-4-2 13:04:53 | 只看該作者
靚女大合照

本帖子中包含更多資源

x
stephen2k 發表於 2007-4-2 13:05:50 | 只看該作者
又來一幅

本帖子中包含更多資源

x
stephen2k 發表於 2007-4-2 13:07:54 | 只看該作者
幼齒=新機