打印 上一主題 下一主題

想買新手機給老婆

ewcl 發表於 2005-11-29 14:38:00 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
有無好介紹?
要有mp3及相機.
最好有回贈..

now i'm using PEOPLE'S

THX. :evil:

相關帖子

樓主| ewcl 發表於 2005-11-30 16:10:44 | 只看該作者

Re: 想買新手機給老婆

[quote:4b45c3c7ba="ewcl"]有無好介紹?
要有mp3及相機.
最好有回贈..

THX. :evil:[/quote]

唔知sonyericsson k700i 好 定nokia 6230i 好呢? :?:
hifibike 發表於 2005-12-1 10:13:51 | 只看該作者
如果呢兩隻,6230i可以加咭,加轉頭可用自己earphone,我用MX550^^
k700i無得入卡,只得40MB聽唔到咩歌
聽人講E680i聽歌幾好,都有FM Radio、相機,價錢差不多
 樓主| ewcl 發表於 2005-12-1 11:54:56 | 只看該作者
[quote:37078febf8="hifibike"]如果呢兩隻,6230i可以加咭,加轉頭可用自己earphone,我用MX550^^
聽人講E680i聽歌幾好,都有FM Radio、相機,價錢差不多[/quote]

多謝師兄, 但我比較鍾意ericsson 及nokia 這兩品牌, 有無其它選擇? thx
hifibike 發表於 2005-12-1 13:02:53 | 只看該作者
[quote:ebda0b38c2="ewcl"][quote:ebda0b38c2="hifibike"]如果呢兩隻,6230i可以加咭,加轉頭可用自己earphone,我用MX550^^
聽人講E680i聽歌幾好,都有FM Radio、相機,價錢差不多[/quote]

多謝師兄, 但我比較鍾意ericsson 及nokia 這兩品牌, 有無其它選擇? thx [/quote]

這樣呢...

K750i 有得入咭,2MP 相機~
3230都得,百三萬像
 樓主| ewcl 發表於 2005-12-2 08:45:39 | 只看該作者
[quote:9c082e1840="hifibike"][quote:9c082e1840="ewcl"][quote:9c082e1840="hifibike"]如果呢兩隻,6230i可以加咭,加轉頭可用自己earphone,我用MX550^^

多謝師兄, 但我比較鍾意ericsson 及nokia 這兩品牌, 有無其它選擇? thx [/quote]

這樣呢...

K750i 有得入咭,2MP 相機~
3230都得,百三萬像[/quote]

師兄, thank you. 暫鎖定k750i, 再睇o下老婆鍾唔鍾個look. 8)  8)  8)
 樓主| ewcl 發表於 2005-12-19 16:10:43 | 只看該作者

[quote:15412cf06c="ewcl"]有無好介紹?
要有mp3及相機.
最好有回贈..

前幾天見到部 nokia 6270 銀色, very good look. 可惜peoples(萬眾) 留給我的有缺陷. 亦是最後一部. so ,  等等等... :cry:  :cry:
 樓主| ewcl 發表於 2006-1-6 09:22:00 | 只看該作者

[quote:d3ab5a4cf7="ewcl"]有無好介紹?
要有mp3及相機.
最好有回贈..

終於o係wilson出左部nokia n70米色, $3980 - trade 左部sonyericsson t630($700)=$3280, +$100(送 nokia 512mb 軟件連o吉. 再加送一電一(差), 保護貼,機套, nokia 禮品等...

very good 手機.
該用戶已被刪除
 樓主| ewcl 發表於 2006-1-6 15:00:20 | 只看該作者
[quote:a1cbc37a7b="marketing"]恭喜機主!!

用3G Plan?[/quote]

ops: 老婆先係機主.

3G !!! ....peoples 好似仲未有這種plan.

3G= (無私穩)   :roll: