查看: 21709|回復: 41
打印 上一主題 下一主題

摩改龙乳

modi 發表於 2007-1-15 21:10:47 | 顯示全部樓層
唔知大家有沒有拆開過隆宇呢?

手工十分之差,有時間的我會將它再拆開,包括臘青,
現皆段可以做的是將它的接線用好些的再接好。

就算係大家用的魔力都是用臘青封閉的,所以要摩便要拆,想清楚吧!
我的204細細隻,拆壞了也不成問題啊!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
modi 發表於 2007-1-17 18:46:29 | 顯示全部樓層
[quote:bb8908ce46="stephen2k"]我所圈着的是不是臘青呢 [/quote]

正是所有黑色的地方!
modi 發表於 2007-1-17 18:47:24 | 顯示全部樓層
[quote:4c04f96196="dynamicdog"]modi 兄!

有樣野想請教. 隆乳有咁多個Model選擇,
點解你會買204???

4個萬能用得2個[/quote]

如果我話比你聽係買回來拆的,你信唔信呢?
modi 發表於 2007-1-17 21:37:54 | 顯示全部樓層
DUALXEON點解對萬用插頭怕怕呢?

臘青是會拆去的,但要多等幾天呢!現在還很忙呢!
modi 發表於 2007-1-24 15:42:00 | 顯示全部樓層
比幾張相大家睇睇先,吊吊引! :mrgreen:

本帖子中包含更多資源

x
modi 發表於 2007-1-29 15:14:40 | 顯示全部樓層
你們奇代的圖片!

版權所有! :shock:

本帖子中包含更多資源

x
modi 發表於 2007-1-29 16:33:51 | 顯示全部樓層
我只可以同大家講,無得摩、無得改,
做了會更差,另外因專重他人產品,
所以解剖圖不能公開,請原諒!
modi 發表於 2007-1-31 17:37:52 | 顯示全部樓層
好了大家唔好再!@#@@@$#@$$%@%$^$^&%&*&^%%##!@

大家都是斯文人,其實我從來都無講過話要分享,我只是話會拆開我自己的隆宇,但係現有..........!

好了一張相比大家睇,自己想想它是什麼原理吧!