搞搞震同好會

樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-29 20:50:42 | 顯示全部樓層
D儀器,解碼,Amp和批M-cap未到手 :?
wensontony 發表於 2009-4-29 21:45:12 | 顯示全部樓層
eeeeeeeeeeeeee
eso700 發表於 2009-4-29 21:58:42 | 顯示全部樓層
幾時攪番個試聽會呀? 等各方友好聚一聚都好呀!
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-29 22:23:15 | 顯示全部樓層
整好先啦~~~~~
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-29 22:48:38 | 顯示全部樓層
就收到勞工處的信,他們確定左我是衰人公司的員工,

現在正式出信要他們填番表格2,和叫他們找保險公司或法律僱問相討有關事項.

但法律援助署重未搞店. :x
wensontony 發表於 2009-4-30 07:19:50 | 顯示全部樓層
早,放假了講下旅遊先~~~鳳凰古城,同女朋友仔去玩好寫意架 :

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 11:44:27 | 顯示全部樓層
早晨
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 12:29:51 | 顯示全部樓層
法律援助署大律師終於見我了.

約左星期五.

批M-cap,廠電腦壞左重未把貨寄出 :evil:
wensontony 發表於 2009-4-30 12:47:30 | 顯示全部樓層
[quote:e1e7b7fb52="AlexWong09"]法律援助署大律師終於見我了.

約左星期五.

批M-cap,廠電腦壞左重未把貨寄出 :evil:[/quote]

又話法援相信豉油婆0既 :wink:

批M-cap係咪墨西哥貨,記得消毒先打開好喎~~~卡卡
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 12:50:06 | 顯示全部樓層
[quote:136b54f26e="老五"][quote:136b54f26e="AlexWong09"]法律援助署大律師終於見我了.

約左星期五.

批M-cap,廠電腦壞左重未把貨寄出 :evil:[/quote]

又話法援相信豉油婆0既 :wink:

批M-cap係咪墨西哥貨,記得消毒先打開好喎~~~卡卡[/quote]

巨行見我唔代表批我呢...........不過應冇問題掛!

M-cap是德國貨.
wensontony 發表於 2009-4-30 17:35:09 | 顯示全部樓層
M-cap是德國貨.

歐洲一樣乃野喎~~~
wensontony 發表於 2009-4-30 21:42:39 | 顯示全部樓層
呵欠~~~

果造口咩環境?
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 21:58:20 | 顯示全部樓層
燒燒一直微燒..........

個傷口週邊又硬又腫........

剛找華哥拎左部解碼,我坐多陣都唔願,就回左家了..........
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 22:02:18 | 顯示全部樓層
大草

係今期音響技術講我和鄭生....... ops:
wensontony 發表於 2009-4-30 22:26:37 | 顯示全部樓層
[quote:51c76629e6="AlexWong09"]大草

係今期音響技術講我和鄭生....... ops:[/quote]

講你地點攪基 :
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 22:35:15 | 顯示全部樓層
睇大草寫的草言草語味知羅.

都係華哥比我睇先知他寫我...........

我同大草一向只有頂嘴,他特然寫我,重話好感動.............! :
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 23:22:58 | 顯示全部樓層
華哥部唔用的DA100終於到左我屋企.

順利lock到我部電腦.

eso700 發表於 2009-4-30 23:35:30 | 顯示全部樓層
[quote:27a8fcf9ef="AlexWong09"]睇大草寫的草言草語味知羅.

我同大草一向只有頂嘴,他特然寫我,重話好感動.............! :[/quote]

有冇原文睇呀??  
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-4-30 23:40:19 | 顯示全部樓層
買331期音響技術,第69頁草人草語之人間有情.
eso700 發表於 2009-4-30 23:50:14 | 顯示全部樓層
冇買音響雜誌好耐了..... 不過為了捧下場... 下次去旺角買番本先.... :idea:
eso700 發表於 2009-4-30 23:54:31 | 顯示全部樓層
[quote:cc41c3d821="老五"]第一日開工,對間公司感覺如何? :[/quote]

哎呀..... 個版面好亂.... 剛剛先睇到添 ops:

返工一切順利.... 人事及工作都ok.... 謝謝
wensontony 發表於 2009-5-1 00:12:38 | 顯示全部樓層
[quote:f87763f5eb="AlexWong09"]睇大草寫的草言草語味知羅.

我同大草一向只有頂嘴,他特然寫我,重話好感動.............! :[/quote]

算啦!花多些時間制作,做多些好野比合心水的人聽好果啦~~~
wensontony 發表於 2009-5-1 00:16:23 | 顯示全部樓層
[quote:aca59f7574="esoteric"][quote:aca59f7574="老五"]第一日開工,對間公司感覺如何? :[/quote]
哎呀..... 個版面好亂.... 剛剛先睇到添 ops:
返工一切順利.... 人事及工作都ok.... 謝謝 [/quote]
唔亂喎,你學禾早午晚上一上黎就唔覺架啦什 :roll:
wensontony 發表於 2009-5-1 07:54:32 | 顯示全部樓層

天朗氣清,同女朋友仔出外逛下街先

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 11:32:27 | 顯示全部樓層
早晨

第一張相果位是你女友 :?:
wensontony 發表於 2009-5-1 12:14:29 | 顯示全部樓層
想見禾女朋友仔,請每天追看'禾的遊記',謝!~~~卡卡
eso700 發表於 2009-5-1 18:10:19 | 顯示全部樓層
Hi Hi......
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 18:44:01 | 顯示全部樓層
返到
wensontony 發表於 2009-5-1 20:50:49 | 顯示全部樓層
返到l..累.......
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 21:00:10 | 顯示全部樓層
me tooooooo
wensontony 發表於 2009-5-1 21:24:11 | 顯示全部樓層
我就話陪女朋友仔逛整日街累,你又累咩呀 :
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 21:28:02 | 顯示全部樓層
今天要交收對全音箱MA..
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 21:33:04 | 顯示全部樓層
頭先睇NOW又聽到衣首歌,聽親都覺得很傷感 :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=MdlrYupAE3U&feature=related
wensontony 發表於 2009-5-1 21:40:46 | 顯示全部樓層
禾部腦開唔到youtube~~~hehehe
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 21:42:15 | 顯示全部樓層
[quote:13c6ae5cfd="老五"]禾部腦開唔到youtube~~~hehehe[/quote]

掉左巨啦~~~~~~~~~~~kakakakakakakaka
wensontony 發表於 2009-5-1 22:02:56 | 顯示全部樓層
無$$$$$$$$$$$$$$$換新要捱住先.......
eso700 發表於 2009-5-1 22:10:14 | 顯示全部樓層
[quote:bb26ad00d3="AlexWong09"]頭先睇NOW又聽到衣首歌,聽親都覺得很傷感 :cry:

http://www.youtube.com/watch?v=MdlrYupAE3U&feature=related[/quote]

乜事咁傷感呀......  
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 22:12:40 | 顯示全部樓層
um....................

有冇睇過The perfect storm?

你完就有答案....
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 22:15:15 | 顯示全部樓層
esoteric

原來是US$23.5+運費US$4(俄羅斯).

現在我們只可以做到最平US$20 + 運費US$4(俄羅斯).

以上英文點寫呀?

Thanks.
eso700 發表於 2009-5-1 22:26:42 | 顯示全部樓層
[quote:87924950f2="AlexWong09"]esoteric

現在我們只可以做到最平US$20 + 運費US$4(俄羅斯).

以上英文點寫呀?

Thanks.[/quote]

The original price is US$23.5 plus US$ 4 delivery fee (Russia)

Now, we could offer the lowest price at US$20 plus delivery fee at US$4 (Russia)
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 22:33:07 | 顯示全部樓層
Thanks.
eso700 發表於 2009-5-1 22:44:05 | 顯示全部樓層
[quote:bcf86a0c6f="AlexWong09"]Thanks. [/quote]

希望 ok 喇....  
eso700 發表於 2009-5-1 22:52:19 | 顯示全部樓層
http://www.review33.com/chat/forum_message.php?topic=81090501182614

各位點睇?? :roll:
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 22:55:22 | 顯示全部樓層
希望啦~~~~~~

不過.........

剛發現個客用左公開的答問,同我講價.

現在係人都知可以US$20有交易.....
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 23:05:49 | 顯示全部樓層
[quote:37c10056a0="esoteric"]http://www.review33.com/chat/forum_message.php?topic=81090501182614

各位點睇?? :roll:[/quote]

冇乜點睇!

我個人覺得應轉下手.

因他一直放太多私人原則去管理,所以好多時................

而且他大把錢唔洗靠R33.(某管理人員講的)

他太大鼻啦,連其他管理人員都成日唱其他網站冀.........似足我舊老細!

只是個人意見.
eso700 發表於 2009-5-1 23:25:08 | 顯示全部樓層
老闆都話唔再關我事, 咁即係點呀? 金盤洗手? 賣盤? 頂讓?
:shock:
 樓主| AlexWong09 發表於 2009-5-1 23:28:18 | 顯示全部樓層
[quote:f082544ddc="esoteric"]老闆都話唔再關我事, 咁即係點呀? 金盤洗手? 賣盤? 頂讓?
:shock:[/quote]

咁重有個Gary,或可能頂比XX技術.HAHAHA :shock:
wensontony 發表於 2009-5-2 00:00:54 | 顯示全部樓層
據悉是賣盤了...
eso700 發表於 2009-5-2 00:30:31 | 顯示全部樓層
[quote:b9495ae57a="老五"]據悉是賣盤了...[/quote]

咁J工作人員仲玩唔玩?
wensontony 發表於 2009-5-2 07:56:38 | 顯示全部樓層
[quote:c465803d6b="esoteric"][quote:c465803d6b="老五"]據悉是賣盤了...[/quote]
咁J工作人員仲玩唔玩?[/quote]
早,工作人員仲玩唔玩就唔地啦,不過將軍一去.........