查看: 8033|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

車VS女人VS音響

ewcl 發表於 2005-11-29 15:00:28 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
車VS女人VS音響

各BROTHER...3樣你地點選...

我就..1)女人
           2)車(因為車都有歌聽)
           3)音響.

你地呢? :roll:
Vincent06 發表於 2005-11-29 16:33:21 | 只看該作者
我選女人第一 :shock: , 音響第二 , 車第三 :?  (因為女人可以要過一世), 音響和車其實都是一樣的, 不過我本人喜歡音響多過車, 因為音響放在家裹保護多過車我在家的時間比較多. :mrgreen:
 樓主| ewcl 發表於 2005-11-29 17:07:18 | 只看該作者

Re: 車VS女人VS音響

[quote:bd11e8142f="ewcl"]車VS女人VS音響

我就..1)女人
           3)音響.

你地呢? :roll:[/quote]

:  女人大晒 :twisted:
norecycle 發表於 2005-11-29 20:55:17 | 只看該作者
1-女人
2-車
3-音響
不過如果像以下這樣應該會更好....
1-很多女人
2-很多車
3-很多套音響... :
 樓主| ewcl 發表於 2005-11-29 21:12:22 | 只看該作者

[quote:9ed104c745="ewcl"]車VS女人VS音響

我就..1)女人
           3)音響.

唔知有無人因音響而放棄女人呢 :cry:
 樓主| ewcl 發表於 2005-11-30 00:42:48 | 只看該作者

[quote:c0372d5173="ewcl"][quote:c0372d5173="ewcl"]車VS女人VS音響

我就..1)女人
           3)音響.

唔知有無人因音響而放棄女人呢 :cry:[/quote]

好彩我的女人都鍾意聽歌, 仲有對喇叭sonus faber grand piano home都幾靚, 所以先可以入門. :
fy 發表於 2005-11-30 01:59:54 | 只看該作者
我就..

未玩音響前:

1)女人
3)音響.

玩音響後:

1)女人
2)音響(有二手價)
3)車(因為車都有歌聽)

我把車放在尾係因為呢家香港養車好貴和呢家太多快相位!
 樓主| ewcl 發表於 2005-11-30 09:51:59 | 只看該作者

[quote:417e11f357="ewcl"]車VS女人VS音響

我就..1)女人
           3)音響.

唔知有無人因音響而放棄女人呢  
stallone 發表於 2005-12-1 03:06:40 | 只看該作者
我選..................錢 :
 樓主| ewcl 發表於 2005-12-1 08:38:11 | 只看該作者
[quote:5928e78f31="norecycle"]1-女人
2-車
3-音響
1-很多女人
2-很多車
3-很多套音響... :[/quote]

很多女人...新鮮
很多車.....不同用途
很多套音響......就.. :?:  :?: 不是一套hi-end 就夠嗎? 唔通一套用來聽女聲, 一套用來爆...一套用來.......  :?:  :?: :  :  :
hifiocto 發表於 2005-12-1 09:57:22 | 只看該作者
音響 --> 聽女聲
車 --> 載女人
女人 --> 實現音響同車既用途  :

0岩唔0岩  :-({|=
 樓主| ewcl 發表於 2005-12-1 12:01:52 | 只看該作者
[quote:2c6627894f="HiFi八爪魚"]音響 --> 聽女聲
車 --> 載女人
女人 --> 實現音響同車既用途  :

0岩唔0岩  :-({|=[/quote] :  :  :  :  :

高手 :roll:  :roll:  :roll:
stevenlai2 發表於 2005-12-1 18:26:02 | 只看該作者
:shock: 個個心目中一定要簡女人排第一, 但當你撰擇佐佢之後, 佢就好似 d 喇叭咁會走音, 日日都播放 d 嘈音比你聽, 都幾難定............
個一刻你又未會心思思咁搵嗰個..........
有幾可你會搵到個好似喇叭一樣, 越煲越好聽既女人..................
norecycle 發表於 2005-12-1 23:05:54 | 只看該作者
[quote:d63572b29f="ewcl"][quote:d63572b29f="norecycle"]1-女人
2-車
3-音響
1-很多女人
2-很多車
3-很多套音響... :[/quote]

很多女人...新鮮
很多車.....不同用途
很多套音響......就.. :?:  :?: 不是一套hi-end 就夠嗎? 唔通一套用來聽女聲, 一套用來爆...一套用來.......  :?:  :?: :  :  :[/quote]

一套hi-end 無法一起裝在臥室-客廳-書房-工作室....所以要很多套hi-end 才夠啊.呵呵.夠貪心吧. :
goldlighta 發表於 2006-1-7 00:23:26 | 只看該作者

[quote:0d70678167="ewcl"]車VS女人VS音響

我就..1)女人
           3)音響.

ha..ha....
如果係頂級靚車, 我相信變賣後可以有好多女人同音響 :