查看: 41245|回復: 84
打印 上一主題 下一主題

前級的誘惑(完滿結束)

modi 發表於 2008-2-24 10:37:56 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
好多謝大家來參加前級班,大伙人一同制作時特別開心。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
cyrus 發表於 2008-2-25 12:04:16 | 只看該作者
Kinkin,

The progress seems faster than expected.  Is your gear completed?  Have you receive my email regarding the address?
kinkin 發表於 2008-2-25 18:38:37 | 只看該作者

thanks cyrus

thank you very much  cyrus
          i hope comming satuday  can complete and test , thanks modi sir  help for everything  ,
cyrus 發表於 2008-2-26 09:15:21 | 只看該作者
Modi Sir,

As I've left earlier on Saturday, is it possible to have 1-2 weekday night for me to catch up with the progress?
 樓主| modi 發表於 2008-2-26 20:18:20 | 只看該作者
[quote:753a37dc50="Cyrus"]Modi Sir,

As I've left earlier on Saturday, is it possible to have 1-2 weekday night for me to catch up with the progress?[/quote]

如果是星期一至五的晚上1930時至2200時,我想問有幾多人會可以到來砌機呢?
 樓主| modi 發表於 2008-2-26 20:20:11 | 只看該作者
有沒有人認得這機是誰人呢?

本帖子中包含更多資源

x
cyrus 發表於 2008-2-26 22:22:04 | 只看該作者
I'm OK from this Wed to Fri.  Btw, just can't believe someone had already complete the amp.
aykc 發表於 2008-2-27 12:59:08 | 只看該作者
我同KCA兩人星期五晚有空,想上去整機,OK?
kk_ho 發表於 2008-2-27 14:37:00 | 只看該作者
I may be at HF office (unlimited ending time) say, you may buy a breakfast to me.

Problem :
1. I goto office for written the SW for up-sampling.
2. For the Pre-amp issue, you better ask Modi what need to do is.

Also, I can give you comment la.

Let discuss.
kca 發表於 2008-2-27 15:41:13 | 只看該作者
Hi Modi:
Can we (kca and aykc), come earlier on friday afternoon? thanks.
ricky_lui 發表於 2008-2-27 15:43:24 | 只看該作者
Hi Modi,

Actually I am on leave these few days, I can some for speeding up the progress, Do you mind PM me your contact method, Thanks.
cyrus 發表於 2008-2-27 16:50:47 | 只看該作者
Hi KK,

Do you mean this Staurday?  I can bring you breakfast on 9:30am, is that OK to you?

Modi,

How about today, tomorrow and Friday night?  I'm OK to come as well.  Please advise your availability.
ray88 發表於 2008-2-27 21:37:59 | 只看該作者
Hi modi,
I am also available on friday night.
 樓主| modi 發表於 2008-2-27 21:51:05 | 只看該作者
對不起各位,今星期五不能了,在星期六再決定下星期吧,希望各位能在星期六盡力呢!
另外如大家的機是全自己制作,可以拿回家去砌,最後會由我去做測試。
cyrus 發表於 2008-2-28 09:49:08 | 只看該作者
我有以下強烈請求:

可唔可以借其中一部demo機返屋企作reference呢?  我可以放低張check做collateral,返嚟試機兼還機!  
kinkin 發表於 2008-2-28 23:09:52 | 只看該作者

modi or william

hello  modi sir or  william
     can you prepare  and  test the cap jensen 0.01u  , if sound good  i will buy ,  are you OK ,   thanks   ,  see you in this  satuday ,
cyrus 發表於 2008-2-29 17:05:59 | 只看該作者
William & Modi & KK Sir

Any one can confirm the start time for tomorrow's session?
admin 發表於 2008-3-1 00:19:32 | 只看該作者
Normal is 2:30pm if no reply from modi / kk
 樓主| modi 發表於 2008-3-2 01:29:44 | 只看該作者
恭喜!已有四學員完成了前級,而且一部比一部更靚聲,大家都認同是錢作怪了。
遲些再加相片及介紹。
最後兩堂在星期三及五,希望未完成的學員能抽時間到來完成前級。
aykc 發表於 2008-3-2 01:43:59 | 只看該作者
一日比一日發燒~~
hehe~
 樓主| modi 發表於 2008-3-2 08:50:25 | 只看該作者
又比D制作過程相片大家看看,有些學員非常有心思。

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-2 08:52:47 | 只看該作者
第一部完成作品,機主請你自己講講感受吧!好讓其他人學習。

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-2 08:55:02 | 只看該作者
第二部完成作品,機主請你自己講講感受吧!好讓其他人學習。

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-2 09:00:25 | 只看該作者
第三部完成作品,機主請你自己講講感受吧!好讓其他人學習。

也是暫時最毒的一部,也是大家覺得(哇一聲)。

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-2 22:08:16 | 只看該作者
再比些好野大家參考!

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-2 22:10:13 | 只看該作者
放毒,銀膜電容及陶瓷電容。

本帖子中包含更多資源

x
accphoto 發表於 2008-3-2 23:14:09 | 只看該作者
見到都開心.......
aykc 發表於 2008-3-2 23:59:50 | 只看該作者
好毒..........
我想問安裝了陶瓷電容有什麼好處?
andypoon 發表於 2008-3-3 09:54:36 | 只看該作者
Hi Modi Sir, 星期五 (7/3) 不是有 DAC 班嗎? 是否一齊上堂?
cyrus 發表於 2008-3-3 11:37:23 | 只看該作者
Modi Sir,

Can we start earlier on Wed, say 2:30pm?  If yes, I will try to apply for a half dayoff.
AlbertW 發表於 2008-3-3 12:14:28 | 只看該作者
Hi Modi Sir,

If the class on Wed can start early, I will also apply half-day off to finish my pre-amp on that day.
admin 發表於 2008-3-3 12:43:10 | 只看該作者
modi confirmed that he will be available from 3pm on Wed.

Fri need to be reconsidered as there will be DAC course and will be too crowded to host all people there
cyrus 發表於 2008-3-3 14:03:37 | 只看該作者
Good news, thanks.
 樓主| modi 發表於 2008-3-3 20:43:56 | 只看該作者
[quote:dde1542e2e="aykc"]好毒..........
我想問安裝了陶瓷電容有什麼好處?[/quote]

少講為妙,無謂毒害他人! :
aykc 發表於 2008-3-3 23:37:19 | 只看該作者
陶瓷電容的安裝方法同銀箔電容一樣?
並聯在輸出電容上面?
aykc 發表於 2008-3-4 00:07:42 | 只看該作者
星期二,四都上來整可以嗎?
kinkin 發表於 2008-3-4 03:32:52 | 只看該作者

中毒

先來一張中毒圖片,今天走咗去買,裝咗落去.........吓..
結他清切,,,人声 warm,,底頻好好  ......Modi Sir  你好嘢 :  :

本帖子中包含更多資源

x
kinkin 發表於 2008-3-4 03:55:50 | 只看該作者

聽 多咗

未擁有 M7 胆前級前,昰普通聽  E307 金嗓子(ACCUPHASE)合并機,現在祖装了 M7 前級用來推 E307,好多 CD 碟 都聽  多咗好多嘢 ,現在知道玩hi fi ,首先要一部好前級最為重要,,然後就要有一部好好的後後後後後後後後級,,,其實DIY 好多樂趣唔同零件就有唔同聲,總可以調到令自巳合適聲音,,, ,,,,,,,  300B 後級DIY  等埋我呀...................
andypoon 發表於 2008-3-4 09:33:43 | 只看該作者
Modi Sir, 想請教一下,你的 demo 機內的屏極電阻(如冇記錯)上是加了接地屏蔽的,請問有什麼好/壞處呢? 為什麼其他電阻不用屏蔽呢? 另外在搭棚銀線上套上 teflon 通有好處嗎? 謝謝!

:shock:  8-[  嘩,好心急! 希望聽日可以開聲!
aykc 發表於 2008-3-4 09:52:41 | 只看該作者
kinkin兄....你部機好毒呀~!!!!!
你有沒有試過三支電容不同組合有咩分別?
( 例如只裝銅管 , 銅管+銀膜 , 銅管+陶瓷...~ )
 樓主| modi 發表於 2008-3-4 09:58:25 | 只看該作者
[quote:ace58e4cf4="aykc"]陶瓷電容的安裝方法同銀箔電容一樣?
並聯在輸出電容上面?[/quote]

樓主| modi 發表於 2008-3-4 09:59:42 | 只看該作者
[quote:f6a48861c2="aykc"]星期二,四都上來整可以嗎?[/quote]

二、四都沒有人在。
 樓主| modi 發表於 2008-3-4 10:00:25 | 只看該作者
[quote:672cf9cbc3="AP"]Modi Sir, 想請教一下,你的 demo 機內的屏極電阻(如冇記錯)上是加了接地屏蔽的,請問有什麼好/壞處呢? 為什麼其他電阻不用屏蔽呢? 另外在搭棚銀線上套上 teflon 通有好處嗎? 謝謝!

:shock:  8-[  嘩,好心急! 希望聽日可以開聲![/quote]

明晚再答你吧!
 樓主| modi 發表於 2008-3-4 10:01:46 | 只看該作者
kinkin你已中毒太深了,希望你早日康復........... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

如有終極的300B試聽會,你可以帶同前級上來試聽嗎? =D>
aykc 發表於 2008-3-4 10:30:00 | 只看該作者
好期待300B的試聽會~
tommy2047 發表於 2008-3-5 14:41:25 | 只看該作者
may i know how much is it for  the construction  of that most toxic  M7 pre amp?
 樓主| modi 發表於 2008-3-6 01:45:52 | 只看該作者
這便是第四部完成作品,雖然只是基本零件,但也不錯了,而且學員只是第一次制作呢!請你講講感受吧。

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-6 01:49:59 | 只看該作者
又有前級出世了,這是第五部開聲,講講感受吧!而且還會再加上毒品呢!

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-6 01:56:09 | 只看該作者
第六部又開聲了,而且暫時是最好數據的一部,又是一部有毒的機,害了很多人啊!機主更是用了很大心機去制作,也是最寧靜的一部,講講感受及看法吧!

本帖子中包含更多資源

x
 樓主| modi 發表於 2008-3-6 01:59:00 | 只看該作者
第七部誕生了,學員也是第一次接觸,而且是自行制作呢!所以直得鼓掌,講講感受吧!

本帖子中包含更多資源

x