查看: 14301|回復: 14

陳潔麗LPCD45

modi 發表於 2007-7-3 23:16:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
唔知大家有沒有留意陳潔麗出了一隻LPCD45呢?

不過陳小姐的新碟也很快會推出,而且在今個月的21日會在朗豪坊下午有一個小型的簽唱會呢!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| modi 發表於 2007-7-3 23:20:03 | 顯示全部樓層
這便是新碟了。

http://www.wowhififever.com/lily/Lily_new_cd/new_CD.htm

本帖子中包含更多資源

x
alfcat 發表於 2007-7-7 18:09:42 | 顯示全部樓層
Modi 兄,

聽完之後覺得怎樣? 比起之前的較好還是較差?
goldlighta 發表於 2007-7-8 00:41:18 | 顯示全部樓層
modi hing,

what's your comment on this LPCD??
ewcl 發表於 2007-7-10 09:27:06 | 顯示全部樓層
[quote:c7c98cda19="modi"]這便是新碟了。

http://www.wowhififever.com/lily/Lily_new_cd/new_CD.htm[/quote]

how much?
 樓主| modi 發表於 2007-7-14 11:27:54 | 顯示全部樓層
新碟還未出呢!LPCD在元朗買$150,旺角則由$16X-18X。
好與唔好自己聽聽吧!如果唔係就好像賣廣告啦!
DUALXEON 發表於 2007-7-16 03:39:55 | 顯示全部樓層
又陳小姐,上次2隻碟,陳小姐加包先生及XRCD只聽了一次便送走.吾知有無高人指點,點欣嚐.
alfcat 發表於 2007-7-17 06:48:22 | 顯示全部樓層
DualXeon 兄,

無謂迫自己, 音樂這樣野個個人口味不同, 不能強求.

我買咗隻 Jazz in the Pawn Shop, 聽了三次都, 唔知點形容 ..... 但我細妹一聽就搶咗去, 唔肯還番來 .....
 樓主| modi 發表於 2007-7-22 23:44:01 | 顯示全部樓層
新的專輯(天與地)將於星期三推出,大家要留意。
stephen2k 發表於 2007-7-22 23:54:26 | 顯示全部樓層
DualXeon 大哥, 陳小姐的碟一定要買, 買後送來我到 :
DUALXEON 發表於 2007-7-23 03:08:16 | 顯示全部樓層
大哥

你又吾教我點聽.我點會再買,如果你教我當然立刻去買教材上堂用.學吾識教材你拿去吧.

多謝Stephen大哥又借線我玩, 全新:
stephen2k 發表於 2007-7-24 13:01:01 | 顯示全部樓層
大哥, 阿九鍾意幼 (0.8mm) 8)
DUALXEON 發表於 2007-7-24 19:10:28 | 顯示全部樓層
大哥

阿九有新歡了.還是留返比我插DVD機----AV機好D.看來要學大哥寫報告(沒有隆乳的日子).我寫Stephen大哥借我全套0.8線材看戲勁正.
DUALXEON 發表於 2007-7-27 04:58:33 | 顯示全部樓層
隔離網看到以下對話,

大哥幼齒我吾啱.免得比人叫金魚佬.以後點出來溝.

還有在國內吃幼齒捉到要

本帖子中包含更多資源

x
ewcl 發表於 2007-7-27 14:22:04 | 顯示全部樓層
$40 抵玩