查看: 7048|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

Thanks stephen2K

DUALXEON 發表於 2007-4-13 14:10:03 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
繼大哥借用後級再借用勁正喇叽線.

大哥你條野勁正

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
ewcl 發表於 2007-4-13 15:19:20 | 只看該作者
5 個正..............條線幾銀? 邊到做架? c hing
dynamicdog 發表於 2007-4-13 15:37:16 | 只看該作者
唔知幾多錢 ??

Stephen2k大哥借既! 我都有!

大哥升級左做THE ZERO!

0.8多左出黎, 借俾我地玩, 大哥話做中置喇叭線好聲!

邊度做? 大陸做! Made in China!! 國產好聲! 正正正!

[quote:6022c40e4e="ewcl"]5 個正..............條線幾銀? 邊到做架? c hing[/quote]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
ewcl 發表於 2007-4-13 15:39:56 | 只看該作者
dog hing,

你d圖片很有新意
dynamicdog 發表於 2007-4-13 16:26:36 | 只看該作者
ewcl兄

你都贊正就要學下,

加張字條, 咁先証明真有其事! 非網上拿別人的圖片用
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-4-13 17:57:46 | 只看該作者
ewcl hing

我昨天晚上拿回家外型小肥叫珠圓玉潤.立刻去冼凈吃乾凖傋好,插牠時真有小小難度因牠高貴及美麗外型怕太燥暴.後照正常情序做到全插入感覺好窄正.開始時慢慢來牠反應己不像從前玩過D Cheap野.當然在過程中轉換過前後左右.最後衝一段.在整個過程從牠叫聲反應感覺到真實、空氣感、聲尾、有高又有低多水又多汁.

[quote:8a0ddf3e07="ewcl"]5 個正..............條線幾銀? 邊到做架? c hing[/quote]
stephen2k 發表於 2007-4-13 19:05:27 | 只看該作者
兩位大哥, 這對條非常之適合玩AV, 插中置會好正,

唔記得唔駛還俾我 8)

有時間可以攞對線同pure_hifi 兄揪吓佢d siltech 仔
dynamicdog 發表於 2007-4-13 19:58:29 | 只看該作者
感覺真係最高絕頂! 正正正正正!

[quote:8f9ba1be75="DUALXEON"]ewcl hing

我昨天晚上拿回家外型小肥叫珠圓玉潤.立刻去冼凈吃乾凖傋好,插牠時真有小小難度因牠高貴及美麗外型怕太燥暴.後照正常情序做到全插入感覺好窄正.開始時慢慢來牠反應己不像從前玩過D Cheap野.當然在過程中轉換過前後左右.最後衝一段.在整個過程從牠叫聲反應感覺到真實、空氣感、聲尾、有高又有低多水又多汁.

[quote:8f9ba1be75="ewcl"]5 個正..............條線幾銀? 邊到做架? c hing[/quote][/quote]
dynamicdog 發表於 2007-4-13 20:01:40 | 只看該作者

多謝Stephen2k大哥大大!

[quote:1f9f5fb618="stephen2k"]兩位大哥, 這對條非常之適合玩AV, 插中置會好正,

唔記得唔駛還俾我 8)

有時間可以攞對線同pure_hifi 兄揪吓佢d siltech 仔[/quote]
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-4-13 22:21:59 | 只看該作者
阿九你不要太快高興,我覺得大哥是高人所以做事手法是另一套.

大哥把孖生姊妹分開給我地玩(AV中置).我和你己經中招 .現在心想如果姊妹一起雙飛一定好好玩.一個做左一個做右、一個做上另一個做下、一個做前另一個又做後.想起都直.試完邊會還比大哥,等我和你爭歺死最終$多抱得孖生姊妹.每天玩雙飛.

[quote:a954b75877="dynamicdog"]

多謝Stephen2k大哥大大!

[quote:a954b75877="stephen2k"]兩位大哥, 這對條非常之適合玩AV, 插中置會好正,

唔記得唔駛還俾我 8)

有時間可以攞對線同pure_hifi 兄揪吓佢d siltech 仔[/quote][/quote]
stephen2k 發表於 2007-4-13 22:35:00 | 只看該作者
Dualxeon 大哥, 你都是高手中的高手, 世上沒有不勞而獲的事, 她們兩姊妹如雙舌合璧, 世上沒有多個發燒友能頂得住, 你估阿九會唔會上你屋企取舌呢