查看: 7501|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

Stephen2K

DUALXEON 發表於 2007-4-11 04:48:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
大哥

小弟近日在、沒上堂、沒人指導下砌了一部機,部機凈計料錢吾過港幣$1,500,因在小弟家中器材十二分屎自己覺得不能入耳.大哥可否行過方便讓小弟帶部機到訪請大哥指導.
stephen2k 發表於 2007-4-11 08:55:09 | 只看該作者
不如去阿狗屋企聽啦, 因為佢有goldmund 釘
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-4-11 09:53:05 | 只看該作者
大哥我怕阿狗聽完吾比我帶走(愛上牠).你好D對蛋蛋無興趣.

新=幼齒太危險,免阿狗脑子发热嘛~~

[quote:e341afd73e="stephen2k"]不如去阿狗屋企聽啦, 因為佢有goldmund 釘[/quote]
stephen2k 發表於 2007-4-11 13:04:25 | 只看該作者
大哥, 我屋企d 衰機全部行平衡線, 插唔到RCA, 如果唔係, 我都帶部後級去阿狗屋企玩, 等佢唔駛成日玩幼齒

[quote:2715baea2f="DUALXEON"]大哥我怕阿狗聽完吾比我帶走(愛上牠).你好D對蛋蛋無興趣.

新=幼齒太危險,免阿狗脑子发热嘛~~

[quote:2715baea2f="stephen2k"]不如去阿狗屋企聽啦, 因為佢有goldmund 釘[/quote][/quote]
pure_hi-fi 發表於 2007-4-11 20:41:41 | 只看該作者
什麼時候上stephen2k大哥試音?

留位 1個
stephen2k 發表於 2007-4-11 21:41:43 | 只看該作者
DUALXEON 大哥, 不如去pure_hi-fi 屋企聽歌, 佢屋企成套都係goldmund 機呀
 樓主| DUALXEON 發表於 2007-4-12 04:07:48 | 只看該作者
大哥請完我吃,你笫一次大哥都請你吃.

大哥人地做野吾關我事.鬼叫你請人吃檸檬

[quote:9e722d1d3b="pure_hi-fi"]什麼時候上stephen2k大哥試音?

留位 1個[/quote]
stephen2k 發表於 2007-4-12 10:41:54 | 只看該作者
點會呀, 兩位大哥, 你哋話上來都唔知幾開心, 你估係人都可以呀, 不過我D 機係行平衡, 冇RCA , 所以用唔到你的膽機, 但我都想去阿九和pure_hi-fi公屋聽goldmund 機和釘釘, 話唔定我會轉goldmund 呢
dynamicdog 發表於 2007-4-13 16:31:24 | 只看該作者
" 行平衡, 冇RCA "

大哥! 我地完全配合你需要

幾時上你屋企?

留位 2個

[quote:6102bc02dc="stephen2k"]點會呀, 兩位大哥, 你哋話上來都唔知幾開心, 你估係人都可以呀, 不過我D 機係行平衡, 冇RCA , 所以用唔到你的膽機, 但我都想去阿九和pure_hi-fi公屋聽goldmund 機和釘釘, 話唔定我會轉goldmund 呢[/quote]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stephen2k 發表於 2007-4-13 17:25:25 | 只看該作者
dynamicdog, 你套goldmund 釘, 快些攞番來我用用

[quote:15dbc0870b="dynamicdog"]" 行平衡, 冇RCA "

幾時上你屋企?

留位 2個

[quote:15dbc0870b="stephen2k"]點會呀, 兩位大哥, 你哋話上來都唔知幾開心, 你估係人都可以呀, 不過我D 機係行平衡, 冇RCA , 所以用唔到你的膽機, 但我都想去阿九和pure_hi-fi公屋聽goldmund 機和釘釘, 話唔定我會轉goldmund 呢[/quote][/quote]
dynamicdog 發表於 2007-4-13 17:32:41 | 只看該作者
大哥! 係唔係有Goldmund釘就可以帶部DIY膽前級上你度抽抽?

大哥! 套釘聽完岩聲就自己出去買, $3k幾, 唔貴

[quote:44652a9409="stephen2k"]dynamicdog, 你套goldmund 釘, 快些攞番來我用用

[quote:44652a9409="dynamicdog"]" 行平衡, 冇RCA "

幾時上你屋企?

留位 2個

[quote:44652a9409="stephen2k"]點會呀, 兩位大哥, 你哋話上來都唔知幾開心, 你估係人都可以呀, 不過我D 機係行平衡, 冇RCA , 所以用唔到你的膽機, 但我都想去阿九和pure_hi-fi公屋聽goldmund 機和釘釘, 話唔定我會轉goldmund 呢[/quote][/quote][/quote]
dynamicdog 發表於 2007-4-13 17:35:04 | 只看該作者
既然係咁.... 最後召集!!

有邊位師兄有興趣光臨Stephen2k大哥的半山別墅, 聽聽比較大哥套Willson AV setup

Dynamicdog 留1位
Pure_hi-fi 留1位
madness 發表於 2007-4-23 01:40:01 | 只看該作者
各位小弟要參加OK嗎?

我都有部CAT SL-1 Signature 和釘出戰.

請留1位