查看: 7211|回復: 10

人妖不敗之迷

stephen2k 發表於 2007-1-29 21:09:21 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
人妖真面目

:

都好彩, 裡面的線排得好整齊, 沒有報紙雜誌

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
DUALXEON 發表於 2007-2-1 22:22:03 | 顯示全部樓層
stephen 大大哥

反正你拆到一半.你幾時打開中間盒.影張相分享.如果要煲臘幫手Ca||細佬alway Standby.

順便升級入面接線及插坐又得.
 樓主| stephen2k 發表於 2007-2-2 08:58:25 | 顯示全部樓層
煲臘要等中秋節, 升級插坐都好呀
DUALXEON 發表於 2007-2-2 15:00:28 | 顯示全部樓層
中秋都唔准所以我叫你Call我幫你睇水.

CEC

http://www.hifi.com.tw/adm_static/ad_monthly.php?txtContent=monthly_10_2005.php

你自己看.有一段說.

【重度刺激者不宜】

爆唔到∕起.想清楚.只聽斯文人聲陳潔麗頂連黑瑪利都聲唔到.唔好買.

陳潔麗新碟我聽陳小姐唱到好辛苦,我家細無地方放為有放垃圾房.我以後唔會再用錢叫陳小姐辛苦唱歌.

無嘢撰擇0nly Wadia 581i.比10蚊美金你先有多去買中國移動.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
 樓主| stephen2k 發表於 2007-2-2 15:58:09 | 顯示全部樓層
爆唔起真唔掂, 但wadia 581i ok 嗎, 又要買中移動, 又要買wadia, 要破產了 :cry:
 樓主| stephen2k 發表於 2007-2-2 16:03:59 | 顯示全部樓層
氣質搖滾—喜好重度刺激者不宜】

說了這麼多關於TL-51XZ的好處,難道TL-51XZ就沒有缺點嗎?撇開與對照組中ML NO36那更好的聲音質感不談(該輸的應該可以不列入比較),TL-51XZ最大的問題就在於搖滾的表現上。除了Soft Rock、Country Rock這種比較軟調的搖滾樂之外,一些Metal、Dark等比較需要刺激的搖滾類型在TL-51XZ的表現上則顯得過於有「氣質」了些,喜歡Hi一點、刺激一點的樂友可能會於TL-51XZ在這方面的聲音表現感到有點不足。。
 樓主| stephen2k 發表於 2007-2-2 16:31:35 | 顯示全部樓層
US$9450  :?
dynamicdog 發表於 2007-2-6 14:09:10 | 顯示全部樓層
CEC份解碼

爆唔起, 聽Classic 一定唔得, 簡簡單單聽下陳潔麗算啦, 幾千蚊, 唔好要求咁高

一係就加部解碼聽, CEC個盤唔差
 樓主| stephen2k 發表於 2007-2-6 21:10:22 | 顯示全部樓層
dynamicdog , 聽講CEC 代理非常寸爆, 想買都唔知係邊處買 :?

你有沒有什麼提議呢
dynamicdog 發表於 2007-2-9 13:54:23 | 顯示全部樓層
stephen2k大哥,

CEC香港代理臭串, 返大陸買, 去台灣買, 去日本買又得

返到來我幫你改輸入電壓
dynamicdog 發表於 2007-2-9 13:55:08 | 顯示全部樓層
stephen2k大哥,

你有無上過CEC代理聽佢套野?