打印 上一主題 下一主題

Wadia 同好會

nk1124 發表於 2005-11-18 14:05:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
Hello anybody !!!
唔好意思,有無兄台用緊佢d產品呢?
有的話唔介意在此分享一下!
在下用緊佢嘅861b,都幾好聲,但是想玩靚佢,請賜教一下!!!

lshgpo 發表於 2005-11-27 13:05:36 | 只看該作者

Re: Wadia 同好會

[quote:5f7f6b44a5="肥加菲"]Hello anybody !!!
在下用緊佢嘅861b,都幾好聲,但是想玩靚佢,請賜教一下!!!
  [/quote]

哈佬,肥加菲兄﹕
在下也是這品牌861B的用家,多多指教﹗
ewcl 發表於 2005-11-29 17:11:27 | 只看該作者

Re: Wadia 同好會

[quote:be3e10210f="LSH"][quote:be3e10210f="肥加菲"]Hello anybody !!!
  [/quote]

哈佬,肥加菲兄﹕
在下也是這品牌861B的用家,多多指教﹗ [/quote]

請問二手幾錢呀861b?

:?:
norecycle 發表於 2005-12-1 23:24:02 | 只看該作者
wadia 8 cd transport + wadia 15 dac...閒置一台wadia 12 dac.  wadia如同中國美女般細緻.有別於theta的豪放.
wutoo 發表於 2005-12-14 02:47:14 | 只看該作者
請問 norecycle 兄 15 是否比 12 好好多呢?
聽人聲就十分出色,樂器如色士風,小提琴同鋼琴都可以有出色表現,
但聽爆棚音樂就好似分唔清咁樣,是否這樣呢?請指教,指教。
norecycle 發表於 2006-3-20 03:37:05 | 只看該作者
[quote:c38e873699="wutoo"]請問 norecycle 兄 15 是否比 12 好好多呢?
聽人聲就十分出色,樂器如色士風,小提琴同鋼琴都可以有出色表現,
但聽爆棚音樂就好似分唔清咁樣,是否這樣呢?請指教,指教。[/quote]
最近已將wadia出清.迎接krell ksa-400cx的到來...感覺上15的解析較12好一些.12比較中庸一點..至於爆棚樂我覺得跟搭配有很大的關係.如用的是tube前後級.那當然爆棚樂會讓您分不清這是音樂或是噪音.