[出售] 音響電源美標插頭尾插套裝(全售出)

sony1314 發表於 2019-3-10 11:05:00 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

本人所在:廣東省廣州    聯系方式:跟帖QQ:876698699 微信號“qq876698699”或論壇PM   

郵箱:David106688@outlook.com

包郵不偏遠地區,新疆,西藏,內蒙古,港澳臺等沒直接包郵。 (港澳臺朋友包運費至轉運點)

兩種外觀相同,聲音不同風格的電源插頭尾插套裝,選擇適合自己,如果需要給建議,請直接聯系就好

【美式電源插公母套裝現貨,標示價格公或母1個的價格】

在呢度其實我一直想同大家講下關於“轉運/集运”的問題,如同這個詞一樣,就系港澳臺買家拍下後我的任務就是寄到買家指定的嗰个轉運點(都叫集運)簽收後,我的任務就完成了,之後轉運嗰邊就會送貨到港澳臺買家手裏,快与慢9成就系在呢嗰環節出咗問題!(呢個環節我根本冇辦法插手),任何寄貨者都很想盡快送到買家朋友手裏, 我系呢度建議下身在港澳臺的朋友盡量選擇比較快d同信譽比較好的集運倉,你都好想盡快收到貨物,所以有時大家盡量互相諒解下,多謝,最後祝各位愛好音響的朋友玩得開心d。
 樓主| sony1314 發表於 2020-2-21 17:39:56 | 顯示全部樓層
電源美標插頭尾插套裝鍍佬版本
 樓主| sony1314 發表於 2020-6-3 21:58:04 | 顯示全部樓層
港澳臺朋友包運費至轉運點
 樓主| sony1314 發表於 2020-8-6 18:30:45 | 顯示全部樓層
美標插頭尾插