查看: 7063|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

貓五姨線

ayuen 發表於 2012-5-8 23:59:41 | 顯示全部樓層
馬兄係貓線專家,制作好精美啊!
ayuen 發表於 2012-5-9 00:29:27 | 顯示全部樓層
回復 6# i886
貓線好有potential,cat 7線再來貨時一定要找貓王兄幫拖做一對魚網線。
ayuen 發表於 2012-5-9 23:52:53 | 顯示全部樓層
仲有8貓,不過唔知班唔班到返來???
ayuen 發表於 2012-5-10 23:02:10 | 顯示全部樓層
回復 16# martin88
我用開對車佬放左囉,cat 7一開聲未煲都贏,價錢十幾二拾份之一。

其實cat 7最後嗰3米6我納左,剪開兩條各1米8諗住要來做訊息線,見到你做嘅喇叭線好似魚網絲勿咁sexy,若隱若現!諗緊轉呔。
我已經有對各2米cat7喇叭線,可以改短佢地變成1米8,共有4條,每邊兩條可以點玩?bi-wire一條推高中,一條推低,定一條比正,一條比負?加炭網又點玩?
ayuen 發表於 2012-5-10 23:04:57 | 顯示全部樓層
回復 17# i886
We'll try it out as power cord next time...he he he. See if it's an all rounder.
ayuen 發表於 2012-5-10 23:50:29 | 顯示全部樓層
回復 20# martin88
Thanks for your quick reply Martin Hing.咁我要等下一水先做兩對2米半嚟玩啦。
ayuen 發表於 2012-5-11 00:26:52 | 顯示全部樓層
馬兄,各施所長,大家都出一分力