查看: 193340|回復: 139
打印 上一主題 下一主題

特別課程召集 - CDM-X CD 轉盤製作班 (只限CD理論/DAC課程學員) - 已完結

samuelsum 發表於 2008-2-23 18:08:42 | 顯示全部樓層
Hi William,

The budget is a concern for me because I would listen LP than to CD.  

Thanks.

Regards,
Samuel
samuelsum 發表於 2008-5-18 14:18:19 | 顯示全部樓層
估唔到, 真係好復雜, 好多o野搞...  

過往, 小弟都好多時拎返屋企做, 今次就一樣都冇 - 所以都好慢下......

希望可以快o的完成啦 :!: 不過, 今次真係沒有kk的話, 個盤一定搞唔掂...做電子真係唔同 :

還有, 叔叔既出現, 使我在hififever鑽孔都順利好多哦

最後, 我見過幾位高手的cd機, 做得好鬼死靚, 我都要加把勁先得...  ops:

焊工好了一點點, 但又到金工是下一個目標; diy的路真難行, 但行得好有意思

謝謝kk + 叔叔
samuelsum 發表於 2008-5-25 01:29:22 | 顯示全部樓層
kk sir,

今日的加堂, 小弟終於完成了

遇到你依位阿sir, 小弟有時真係知講咩好 - 小弟返家剛沖完涼, 都成點幾, 但你仍然為幫同學們而努力

我們的辛苦, 都不及你的百分之一... 因為我們不斷為你製造難題, 你都不辭勞苦為大家挨

有好多時, 你講完一次, 大家都會繼續爆錯, 尤其小弟 ](*,) ; 真係好感激你

謝謝kk, 還有william和叔叔 (多謝多幾次都好應該)
samuelsum 發表於 2008-6-12 22:02:32 | 顯示全部樓層

我個盤休息一個星期, 到今日得閒好似發脾氣

kk sir,

考完試諗住可以嘆下

點知---我個盤休息一個星期, 到今日得閒好似發脾氣...

今日一開機, 佢話no disc(冇碟), 要re-start部機先load到

係咪我有咩做得唔好, 一話小弟屋企太光... 再試多幾次, 好似要搵o野擋住燈光先好返少少

一話個sensor傻下傻下; 點算 :?:  :!:

謝謝