查看: 18534|回復: 38
打印 上一主題 下一主題

sorry!

ky 發表於 2007-3-31 19:03:57 | 顯示全部樓層

Re: 原來這個綱站!!!???

我估你聽Mp3 都一樣, 唔好再玩Hifi 啦, 亦都唔好上這個網, 因為佢收你錢

[quote:03a4472e1f="hifi1663"]您好!我是hifi1663,我現在發覺這個綱站都是做生意的!好難講!唔歉錢,怎生存落去呢? :shock:[/quote]
ky 發表於 2007-4-1 20:44:01 | 顯示全部樓層

Re: 請教影音分家的問題???

你聽唔出分別, 應該先去看醫生, 睇睇對耳先

[quote:f8d48ca712="hifi1663"]各位您好!小弟hifi1663,先前寫過文章,來請教有關HIFI的問題,得到了好多關於音響的寶貴意見,跟據您們的意見,影音要分家,我就買了一部純CD的CD PLAYER機來聽,牌子是(夢幻之聲 MHZS-CD33E),但發覺音色方面,都不夠我部只值幾佰蚊的DVD機的好,加上升頻處理方面,(44.1KHZ和88.2KHZ和176.4KHZ),我猛噤升頻D掣,都冇反應,音色一樣,冇加冇減,我想請問聲,是否我部CD33E機有捐壞?點解噤升頻的掣,都沒有反應,音色一樣,冇升冇降,請各位前輩,俾些意見!多謝!唔該! :shock:[/quote]