查看: 23276|回復: 36
打印 上一主題 下一主題

我的QUADII胆機開工

ozrayyau 發表於 2006-11-26 08:12:52 | 顯示全部樓層
唔好浪費時間同金錢喺任何EF86細膽度,揾4枝E80F SQ 金腳NOS用啦,呢枝係EF86儀器級扳本,我試用落我對QUAD II之後,拿拿聲買多16枝(我有2 set QUAD II ops: ),然後將所有EF86,包括德記/菲記/貓記/西門記同其它牌子賣哂 8) 。
不過我喺香港揾唔倒,甚至於一D賣膽老子號話唔知/未聽過,所以我全部喺網上買,每枝約US$30左右,兄弟,有就好買啦 :twisted:
PS:枝膽比EF86高D,似6CG7。
ozrayyau 發表於 2006-11-27 17:55:56 | 顯示全部樓層
無乜事,照常wee wee 叫 : ,諗住加個MUSILAND MD10,唔知呢隻DAC得唔得? :roll:
ozrayyau 發表於 2006-11-27 18:04:01 | 顯示全部樓層
有樣睇,唔好買錯 :wink:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
ozrayyau 發表於 2006-11-28 03:45:13 | 顯示全部樓層
我對係QUAD II嚟,當然要用GEC啦 8)

呢隻膽D字有印兩面,睇清楚第一枝,後面就係隻貓嘅LOGO,冇樣好嘅菲利浦都有,我諗會係同一枝膽。
ozrayyau 發表於 2006-11-29 03:42:27 | 顯示全部樓層
Link:
http://search.ebay.com.hk/search/search.dll?sofocus=so&sbrftog=1&maxrecordsreturned=300&frpp=50&from=R10&fcd=2&satitle=e80f&sacat=-1%26catref%3DC6&floc=1&sargn=-1%26saslc%3D2&sascs=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1&fsoo=1