HiFi Fever

標題: 2012 No.2 Project : 192KHz 24bits USB bit stream converter [打印本頁]

作者: kk_ho    時間: 2012-2-5 18:38
標題: 2012 No.2 Project : 192KHz 24bits USB bit stream converter

2012 No.2 Project : 192KHz 24bits USB bit stream converter

成品only, 不設套件,不會太貴,比MF V-LINK 平但一定贏佢

TE7022, 96KHz 原生同軸數碼輸出
TE7022 I2S 升頻192KHz 同軸數碼輸出
軍用級LDO regulator, 10uV noise, 比LM1117 系列低千倍,全機共用上五粒獨立供電。
TE7022 內1.8V 也是獨立供電,不是從TE7022取
12MHz, 24.576MHz TCXO 撘載
全部使用SANYO OSCON low ESR 電容

我們明白發燒友要D乜,非淘x貨可比較,因為淘X都無呢件野

話有興趣人仕:排隊中:先排先有貨:
Icemanhk2000
Ayuen 要兩件
Kinkin
Horace
Simon NS
Cutecute
作者: poon    時間: 2012-2-5 22:29
How much?
作者: ayuen    時間: 2012-2-6 00:31

Below USD300? I'm in. Besides COAX, please please please include 12S output to AD1955MK2.
作者: kk_ho    時間: 2012-2-6 12:37
第一版本係雙coaxial output

第二版本係 雙 IIS 輸出

兩款不同產品
作者: icemanhk2000    時間: 2012-2-6 21:14
Ching 大約幾錢? 很有興趣
作者: kk_ho    時間: 2012-2-8 09:01
已密識好小型鋁箱

Type 3, 192Khz I2S + Coaxial output

全部三款都係1K水左右定位,Hififever member 價錢(31/Dec/2011 前登記會員)
作者: ayuen    時間: 2012-2-8 14:08
Great...Reserve 2 sets of type 3 for me please...
作者: kinkin    時間: 2012-2-8 16:10
i need ....小型鋁箱 +  Type 3, 192Khz I2S + Coaxial output    , 1K  around , i need ,,,,,
作者: ckeung    時間: 2012-2-8 17:50
2012 No.2 Project : 192KHz 24bits USB bit stream converter

成品only, 不設套件,不會太貴,比MF V-LIN ...
kk_ho 發表於 2012-2-5 18:38

我唔係好明這部機有嘜用?
作者: kk_ho    時間: 2012-2-8 22:10

CKeung,
USB 轉 IIS + Digital Coaxial output.

原碼,升頻同時出力可能

希望發賣小價: 1000水左右

小學生題目:兩部要幾多$
作者: cutecute    時間: 2012-2-9 00:40
KK Sir 卒之do肯為的n冇人仕著想!
作者: kk_ho    時間: 2012-2-9 00:57

Final Spec:

Coaxial Digital output (RAW and Up-sampling)
IIS output (Raw and up-sampling), RJ45 socket.

All in this box !!! (44mm x 110mm)

一次過把四個輸出放入盒中,Coaxial output 係尾出,RJ45改用180度,在面板出

USB 輸入有兩種,第一種是Type A, 即係個USB converter成個好似USB 手指噤,直插入電腦,好處係你慳番吾駛買靚線,吾好處係佢成舊野會阻住你其它USB頭
第二種係Type B, 即正方形果種(正常果種)
作者: ayuen    時間: 2012-2-9 12:56
USB頭用乜無謂,你話事!個人喜好type A,但最緊要係實用性,千祈唔好阻到其他connector插唔到就得啦。
作者: kk_ho    時間: 2012-2-11 18:40
比老婆搶左部電腦來用,今晚至可再開工layout底板
一氣呵成四個輸出in a box
作者: ayuen    時間: 2012-2-11 19:42
Good. One box does it all. 幾時交貨呀?好心急!
作者: kk_ho    時間: 2012-2-11 23:26
All I/O

Left hand side : USB Type A and B

Middle : RJ45 IIS output x 2

Right : Coaxial Output x 2
作者: kk_ho    時間: 2012-2-15 00:45

14-Feb update 如下:
鋁箱佬話做吾到在原生鋁箱上啤孔,如要CNC鑼,價值不菲
衹能在一頭一尾小面板開孔

所以最後選擇藍色機箱,吾改了,會作最後PCB layout.

最後會加埋光輸出(原生與升頻), 所有種類輸出也有了

噤多輸出,價錢又要貴少少了,好嗎
作者: ayuen    時間: 2012-2-15 06:06
I'm fine with the increment, see how others reply.
Would you use native 192kHz/24bit TE8802 instead of TE7022?
作者: kk_ho    時間: 2012-2-15 07:15
Tenor 代理吾肯賣住,我都知呢粒野,pioneer N50 用緊
作者: ayuen    時間: 2012-2-15 15:53
又係留比D volume purchase嘅大廠!佢唔賣,我唔買囉!你咁比心機做,我實support,你留一部用7022比我玩下啦!
作者: kk_ho    時間: 2012-2-15 15:59
用住先啦,我又吾係收得好貴。街訪價錢,大廠質數
作者: ayuen    時間: 2012-2-15 16:24
Agree and support...
作者: kk_ho    時間: 2012-2-15 20:38
還有一個option, 在接上電腦時,所顯示的device name 是可以改的,你們想要什麼名?

Example:
USB DAC
Hififever USB DAC
96KHz USB DAC
TE7022 USB DAC

明吾明
作者: i886    時間: 2012-2-15 21:39
作者: ayuen    時間: 2012-2-16 03:44
Representable description就可以!個人喜歡簡潔,USB DAC簡簡單單!
作者: ayuen    時間: 2012-2-16 03:55
回復 24# i886
駛乜閃呀大頭佛兄,只要係有建設性嘅,關唔關樹都可以參與及分享下,集思廣益嘛!
作者: kinkin    時間: 2012-2-17 14:57
KK_HO_SE_USB_DAC
作者: kk_ho    時間: 2012-2-19 23:09
Update
作者: kk_ho    時間: 2012-2-27 09:41
完全完成了PCB Layout, 今個星期會發出去做底板,約三月中旬發售

兩種價錢:
Basic,普通材料
Professional,終極材料
作者: Horace    時間: 2012-3-5 17:04
有興趣
作者: tmmi    時間: 2012-3-5 21:11
全部三款都係1K水左右定位,Hififever member 價錢(31/Dec/2011 前登記會員)
1k左右係basic定pro呀
作者: kk_ho    時間: 2012-3-5 21:27
1k左右係 Professional.

Include : Full OS-CON Capacitor, 12MHz and 24.576MHz TCXO, 2 x Coaxial, Optical and IIS output.
作者: kinkin    時間: 2012-3-5 23:05
回復 32# kk_ho

i need one profressional  ,
作者: ayuen    時間: 2012-3-6 00:13
Me too......Professional.
作者: simonpns    時間: 2012-3-6 03:39
師兄!我都有興趣呀!加埋我玩啦!如用在NAS可以嗎?請CALL我。
90422736 Simon
作者: cutecute    時間: 2012-3-6 11:59
one professional!(留位)
作者: i886    時間: 2012-3-6 13:59
作者: kk_ho    時間: 2012-3-6 16:20

Final

PCB Size 70mm x 70mm
16 pcs of Sanyo OS-CON
5 pcs of Ultra low noise Low Drop Out regulator. (10uV noise max).
(TE7022 3.3V, TE7022 1.8V, 12MHz TCXO, 24.576MHz TCXO, SRC4192 = Total 5pcs of LDO).
由於DIT4192 3.3V衹使用 1.5mA 電流,故此會跟SRC4192 共同使用一組LDO
2 pcs of 1ppm TCXO.

1K水左右定位,Hififever member 價錢(31/Dec/2011 前登記會員)
作者: tmmi    時間: 2012-3-6 16:48
幾時有得試玩
作者: ayuen    時間: 2012-3-6 17:41

回復 37# i886
I886兄,全中!呢個係比CAS入落去DAC嘅interface...電腦嗰邊接USB port,CAS file經呢個USB port出RCA,optical或者I2S入DAC.呢個interface只識食到最高24bit 96k信源,但會real time堤升至24bit 192k至入DAC。新嘅8802就可以食到24bit 192K啦,但要買真正嘅24bit192k CAS file至有用.

CD只係16bit 44.1K,RIP出嚟時可以提升至24bit192K CAS file(會變成好大size).亦可以保留番16bit 44.1,喺唱嗰陣至留比呢個interface提升.提升嘅algorithm影響聲音,隻隻RIP software或呢D interface都唔同,理論上梗係original 嘅24bit 192K CAS file經食到呢D file嘅interface入DAC最好(傳真)!
作者: kk_ho    時間: 2012-3-6 17:54
電腦 / NAS 嗰邊接USB port
CAS file經呢個USB port出RCA,XLR, Optical 或者I2S入DAC

Method :
1. TE7022 16bits, 44.1KHz output to USB converter, hardware up-sampling to 24bits/192KHz.
2. TE7022 24bits,96/khz output to USB converter, TE7022 process upsampling, another processing 96 to 192 by USB box.
作者: ayuen    時間: 2012-3-6 18:57

回復 37# i886
以我自己為例,玩分體DAC dynamic及分析力提高不少,絕對值得玩!有左分體DAC及電腦,加kk sir 呢個1k水interface便可玩埋CAS!
聽過192k 24bit file 經TE8802用I2S入DAC1955Mk II,用iTunes加iTunes remote遙控,CAS時代確已來臨!i886兄你要諗諗佢囉!
作者: kk_ho    時間: 2012-3-6 20:04
你首192KHz, 24 bits 既歌是什麼format, 用什麼player software 播?

願聞其詳
作者: ayuen    時間: 2012-3-6 20:22
Flac and a player specially developed in Linux based music server.跟身 Windows 7 notebook 就用foobar.
作者: ayuen    時間: 2012-3-6 20:29
想將flac轉去alac俾ITunes for IOS/Windows播,但未有時間試.呢排成日飛,你有無空?幫手玩下?
作者: ayuen    時間: 2012-3-6 21:15
FYI,歐洲大廠做DEMO唔用CD player嘅喇.用部ipad篤下篤下,佢地剩係話播緊24bit 192K CAS file.背後server可能係ios或Linux(歐洲佬反MS Windows).當我地比人迫緊用存廠貨時,人地用緊64bit DSP做DAC啦!
作者: kk_ho    時間: 2012-3-6 21:52
Ayuen, 究竟係Win7 還是Linux?
什麼software?

我有些384KHz 格式音樂(吾係FLAC)到現在都吾知用什麼軟件播放
作者: ayuen    時間: 2012-3-6 22:31

KK sir, 兩樣都有.Linux music server係一家廠用C++自己寫嘅player,跟機來。我部notebook行windows7,用唔到呢隻專為Linux寫嘅player,就用foobar2000播呢的24bit 192K嘅files.

PS. Foobar又行唔到在IOS或Linux...

你的384k file 乜嘢extension?(即.mp3,.flac).我試幫你向的廠查下.
作者: kk_ho    時間: 2012-3-7 07:53
31-12-2011 年前會員價錢A
之後登記會員價錢B
街客價錢C
作者: i886    時間: 2012-3-7 14:00
作者: Horace    時間: 2012-3-7 17:50
可唔可以加 AES output?
作者: kk_ho    時間: 2012-3-7 18:51
都是一條財路,但我會有奇局等你
作者: i886    時間: 2012-3-10 20:07
作者: kk_ho    時間: 2012-3-10 23:06
饑餓銷售+搖號購買方法

不過講真,三月至四月衹會有十隻供應
作者: kk_ho    時間: 2012-3-12 01:36
PCB 圖紙已發至工廠,預計24-Mar 裸機測試

希望吾駛改Ver 1.1
作者: kinkin    時間: 2012-3-13 14:27
...好..好..好..好 ...好..好..好..好 ...好..好..好..好
作者: bigboyhk    時間: 2012-3-13 21:48
又一傑作,希望有幸試聽啦.
作者: kk_ho    時間: 2012-3-13 22:03

可以,1'st sample 會於三月十七日完成

貨源有限,現在可落訂hold 貨,你預$1200有找先
音色不用擔心

另有痴線版提供,全BlackGate電容+靚RCA座+"毒"立5V供電系統

派俾傳媒測試都無左五隻.......
作者: ayuen    時間: 2012-3-13 22:51
痴線版幾銀?
作者: kk_ho    時間: 2012-3-13 22:57
"毒"立5V(500mA)供電系統= UCC regulator + C-CORE (No softstart), Blackgate capacitor inside

Main unit FULL Blackgate x 16pcs.

RCA socket.  (If you need to upgrade the RCA Digital output).
作者: Horace    時間: 2012-3-14 11:39
麻煩 pm 痴線版價錢
作者: kinkin    時間: 2012-3-14 16:54
貨源有限,現在可落訂hold 貨,你預$1200有找先
音色不用擔心............................
give me account detail ,  i will transfer  ,sit  first  sit first
作者: kk_ho    時間: 2012-3-14 19:24

因為俾人x

全部統一時間開賣,三月三十一日
數量:Professional 版:5部,每部$1,280
         痴線版:面談,太貴了

HIFIFEVER 會員優先,每人限買一部
不設排隊,Tim Cook 教的
作者: ayuen    時間: 2012-3-14 22:44
2080?我訂一部!
作者: kinkin    時間: 2012-3-15 22:04
數量:Professional 版:5部,每部$1,280
i need one   please reserve 1pc
作者: kk_ho    時間: 2012-3-15 23:02

PCB到手,有排忙,估計最多能完成兩件

正常,痴線各一

我先封測一週
作者: Halook    時間: 2012-3-17 17:34
KK sir, 我要一部 professional 版
作者: kk_ho    時間: 2012-3-17 17:49
得十塊PCB空板返來。
不設掛號,落訂,一視同仁

三月三十一日,準時發售
作者: ayuen    時間: 2012-3-17 19:19
咁即係點買?而家落訂,定三月三十一日準時發售至落定?如果而家可以落訂,即係而家發售係咪?套痴線版即係幾銀?講過實十卜你,點落訂?
作者: ayuen    時間: 2012-3-17 19:25
有無HSBC/痕身戶口?一陣過數比你。
作者: Halook    時間: 2012-3-17 19:40
有無HSBC/痕身戶口?一陣過數比你 X 2
作者: ayuen    時間: 2012-3-17 21:10
Tmmi Tmmi,急callTmmi...乜你唔玩CAS咩?玩就快D落訂...
作者: kk_ho    時間: 2012-3-17 21:46

多謝捧場,全部人統一時間日期發售
禁止黑材料

還有,要tune到我收貨狀態才發賣
作者: ayuen    時間: 2012-3-17 22:00
即係點呀?係咪即係要搞到買iPhone咁在特定時間排隊或上網爭呀?咁我唔玩啦,代理唔肯賣嘅8802 tenor我都買到聽緊,枉我咁support你!
作者: tmmi    時間: 2012-3-17 23:35
回復 72# ayuen

我個人比較故老,仲係聽CD同LP,我唔係好識玩CAS。
作者: kk_ho    時間: 2012-3-17 23:48
Today progress
作者: kk_ho    時間: 2012-3-17 23:56

個個留言話要,我俾邊個先呢?
是否先留言就俾果個先呢?
是否七年前最早支持hififever 既朋友又俾佢先呢?
得十塊底板,五套料,我救到邊個先呢?

十個樽五個蓋,呢D問題吾識點答你。
不個你退出吾要,我代表有興趣既朋友多謝你先

在各方面壓力下終於完成一雞六吃的USB converter.
以$1280的售價, 平均每吃為$213.3333, 比大陸機更高性價比
聲音如何? 呵呵......
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 04:50
Hififever乜唔係不嬲報名、收訂、先到先得咩?香港代理已經唔support自己人,唔賣8802, 要你哽outdate廠底7022。

我都好多謝你當左自己係Tim Cook,但就將outdated Ipad1當ipad3 賣,我唔駛為support香港產品哽的outdate嘅廠底貨。

呢部就係痴線版8802,直食24bit192k file轉RCA及I2S入1955MK2 DAC.原裝錄音係點就點,並非假嘢要升頻。8802跟7022用嘅零件相若,你攞到8802,成品差十蚊八蚊美金。世界之大,外國代理肯賣比外國廠家以增加產品競爭力,轉個頭就返到香港,香港設計者仲自以為是不團結增加議價能力就越做越差比人蝦!

我唔係亦唔會做音響生意,也不是寫稿佬。只希望可以為香港DIY出一點力,忠言逆言,我亦講完事實就算,平常心。
[attach]16429[/attach][attach]16430[/attach][attach]16431[/attach]
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 07:07

不吐不快,香港人其實可以好叻,讀書時已有師兄俾德國波子廠睇中,請左過去做designer,我以佢做榜樣motivate自己!興幸地我的設計也上過國際雜誌,有些項目更獲外國政府邀請轉讓為其國家產品。最近也有一項目在商議中,並非hifi,但100%我自己design同做緊DIY。我不便把相片放上hififever,怕見光死被抄襲,有興趣CHing可聯絡我研究研究!雖非rocket science,但相信都會話「唔係呀?香港設計?仲做緊有實物睇?」

講勝價比香港點同係全世界工廠大陸比?TB幾佰人仔就有類似product,加多的錢就連新嘅8802都喺外國訂到返來,作為香港人我想撐番自己人啫!你自己攞唔夠貨返來十個樽五個蓋唔好好檢討一下點做好的,返而學apple推銷方法做?走錯路啦師弟(我絕對有資格叫你師弟)!這只會坐長炒風,令香港越來越少實業兼無進步!
作者: i886    時間: 2012-3-18 10:27
作者: kk_ho    時間: 2012-3-18 11:28

在下在hififever 並非正職之工作,衹係業娛興趣玩下。

好彩之前都有師兄問過我正職,興趣之問題,相信有部分師兄會明事理如最近的MF DAC兄

十個樽五個蓋問題,不如我傾盡身家坐MOQ 2K貨, 部野D IC我全部都可以買到。包括8802, 熟我背景的師兄當然知乜事,例如ManLam, Ckeung, SamSam.佢地比較明事理。要出差買吾到,對產品存有懷疑(假升頻), 請不要購買,我從沒有逼過任何人買。

淘寶有一雞六吃,又有獨立LDO設計賣,你找出來看看,大家都想看看,炒賣,除非有先達佬係我度買再炒。我標價$1280就係咁

心水清既朋友看見你8802用料衹會,用8802聽44.1既歌但8802設定左做192輸出,呢D係叫升頻,定叫升仙,還是升空..........都係吾教你咁多,你係師兄黎,應該比我堅
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 13:30
代理唔賣8802比你,你見都未見過,用都未用過夾梗話有相為證播緊真正192K嘅歌係設定出來升仙升空局,井底之蛙兼胡亂無理如此,真係講嚟都無謂,無得教兼無得救,但願這是個別例子,香港嘅U唔好再教D咁嘅rubbish師弟,徒弟徒孫出來,shame on you,無眼睇。
作者: kk_ho    時間: 2012-3-18 13:48

要食2K 貨,小弟無咁多$
看來,還有人吾知升頻係乜,有機會會在示範會講解一下

我有幾多料,大家上CAS 試聽會都大慨心中有數

要出差,買吾到,又想要,又想打尖落訂,自己話有大把貨,有無得教,有無得救,我教人,定人教我,人身攻擊,誰是Rubblish,各網友心中有數。
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 14:25

CAS技術咁新,看來有人仍然藉一的技術未普及之前仍然用N年前己經講嘅升頻魚目濁珠,幾個月或幾年後大家了解多左之後自然真相大白,事實會證明一切!我唔係做音響生意,但為左正視聽都唔介意示範講解!

我唔係今時今日至講8802,各網友睇番之前嘅post,都知道我為左撐你至7022都無謂。喏,各網友心中有數!因為要出差,買唔到要打尖?你睇得自己嘅嘢太巴閉以為係開賣緊蘋果新產品啦!

我都係香港人,知道打拼唔靠真正實力,實是求是會被淘汰,香港設計製造鐘錶,成衣曾幾何時揚威全球!愛之深,恨之切!講多左,但句句肺腑之言!好,我就取消唔飛,各位可隨時聯絡我,知道我唔係為左買唔到至咁嬲嘅真正原因!
作者: kk_ho    時間: 2012-3-18 14:42
咁你睇哂Analog Device web 既up sampling 理論至講啦

再次重申,此產品吾係要有人撐至開發,係俾D有需要人仕既發燒友用

我話學Tim Cook 要排隊,有人就精神分裂
有病就睇醫生啦
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 14:58
識話人唔識話自己,人身攻擊啦!人地係版主,得閒攻擊下,嗡乜都得!七年事件又重現!
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 15:19
粒8802攞唔到就避而不談,只識喺網上quote一大堆技術性reference,此風不可長,再拗無意思。香港人不打香港人!好心痛!免傷感情,William兄麻煩delete我ID。
作者: kk_ho    時間: 2012-3-18 15:31

所有開發者都係技術先行,無技術者唯有亂吹
如果要大畢資金投資8802, 我寧願用VIA VT1731

William, 千萬不要delete post/ 刪除帳戶
音響發燒網自旨係形聚一眾DIY Developer/玩家/用家
絶非一些打尖洗橫手購物的人
這樣的Post 要流傳萬世
作者: i886    時間: 2012-3-18 16:28
作者: kk_ho    時間: 2012-3-18 16:35
有人打吾到尖咪發爛炸攞

大家想一想如果有貨俾佢,會吾會咁

無貨要排隊無得落訂未露底攞,口話支持咪一樣係利字當頭
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 18:46
做乜咁勞氣呀两位~
世事無絕對, 衹有真情趣吖!

玩多一樣, 同玩少一樣; 遲早咪一樣玩番~  ...
i886 發表於 2012-3-18 16:28

唔怪得鑊鑊同人噪,少氣又唔接受事實。無進步!
作者: ayuen    時間: 2012-3-18 18:46
William,

我麻煩你delete ID,喺唔想再同D無謂人繼續嗌交。D post留喺度作參考我無所謂。俾各網友
一個參考。不過如果有人亂講嘢,我唔會容忍好似之前七前嘅謾罵,會即時交律師處理,佢
2K貨都啃唔起,要學人玩大,我實同佢玩大佢,不過佢係hififever嘅official,有不當行為可能
影響到網站網主,在此先通知一聲。

講就天下無敵,做就有心無力,又話不如用其他做,你真係有料到咪做囉,得個講!

睇番D post都知我唔係打尖之人,你一出post我已經話要,你唔叫收訂,而家突然話玩到定
時限時賣收訂,我又係第一個話俾錢,咪又轉移視線,夾埋砌人打尖轉移視線啦,excuse多多!

我講嘅就係做到嘅,最後一個post,我都唔想你瘀多次,但必須正視聽。(不過你係版主,
一定可不斷出七年post,死都拗番生,但如果亂咁嗡詆毀,等收律師信)

呢D係用8802真實screen capture同picture,心水清網友不要聽別人誤導話係剪接,堅料來
嘅。

24K192k file好大,無壓縮無捐失,幾分鐘就成佰megabyte。真金白銀就好似買CD咁可以買
到。
[attach]16437[/attach]
8802要特別windows driver,我呢個廠家嘅driver可以選擇process乜嘢file,8802食到原生
192K file.無花無假無剪接。
[attach]16435[/attach][attach]16436[/attach]
用可以播192k file嘅player,選擇output到呢個driver就可以through USB port出到去8802。有
人問過我用乜嘢player橎192k,因為佢唔識!有証有據,大家喺hififver某條thread搵下啦。
player有free嘅亦有要比錢嘅,耍錢嘅多D functions。我只係介紹左隻free嘅比佢。其實好多
要比錢嘅都好好,大家上網搵,我費事教完人仲俾人當係自己嘢同我嗌交。

8802交192k訊號比RCA或I2S出1955MK II,中間當然要interface,RCA嗰粒喺AN 銀線牛,千
幾蚊,應用靚料用靚料,不過有人可能未見過,以為係cheap料,無辨法
[attach]16438[/attach]
佢既然要留條post喺度就留啦,我唔會再回應。不過佢係版主,一定可不斷出七年post,死
都拗番生,但如果亂咁嗡詆毀,等收律師信。
作者: i886    時間: 2012-3-18 19:56
作者: kk_ho    時間: 2012-3-18 20:46

我係六點十三分收到William Whatapps, 叫我吾好再拗,我答應佢並把五件USB售賣issue 交俾佢搞,由佢收拾殘局。

剛做完五塊板,睇到呢個post.(出動律師告本人),小弟自問一名窮鬼,現在大家都睇出佢真面目了
為免影響William, Modi 繼續在hififever 之活動。

本人會由3月18日起無限期離開hififever.

如本人收到律師信,一切與hififever, William, Modi 無關。

若我還有欠任何人project 的話,請直接致電本人。

TMMI, 很對不起,THOR 喇叭幫不到你了

最後祝大家生活愉快
作者: martin88    時間: 2012-3-18 21:11
怎會弄成這樣?太可惜和太特然,以後怎樣找你飲茶kk ho sir
作者: i886    時間: 2012-3-18 21:14
作者: admin    時間: 2012-3-18 21:29
我相信大家有一些少誤會, 我會嘗試跟兩位一談, 希望可以解決問題. 暫時先將這個Post Lock住.

歡迎光臨 HiFi Fever (http://www.hififever.com/dz/) Powered by Discuz! X3.2