ewcl 發表於 2005-11-28 21:38:47

sonus faber grand piano home 同好會

:roll:

同級中最靚仔, 聽小品一流. :roll::wink:

ewcl 發表於 2005-11-29 21:45:59

Re: sonus faber grand piano home 同好會

現在新出的款式就未試過, 不過真係貴左好多. :cry:

ewcl 發表於 2005-11-29 23:39:01

Re: sonus faber grand piano home 同好會

不過都想試下pmc ib1,ib2, focus audio fs788, dynaudio c2. 但無銀. :(

wutoo 發表於 2005-12-14 02:40:26

未聽過呢對喇叭的聲,唔敢講任何評語,在上一次音響展度錯過o左,希望下次有機會再聽聽。
但對頂級就見過,嘩問價之後就掉頭走,24萬呢個價錢玩唔起喇。

ewcl 發表於 2005-12-19 16:11:55

未聽過呢對喇叭的聲,唔敢講任何評語,在上一次音響展度錯過o左,希望下次有機會再聽聽。
但對頂級就見過,嘩問價之後就掉頭走,24萬呢個價錢玩唔起喇。

說得對. :lol::lol::lol:

kkky 發表於 2006-1-16 18:58:18

我都在用唔錯,前面的噐材越高檔出來的聲音越靓.人聲,小提琴最出色.:P:P:P

kkky 發表於 2006-1-16 19:01:13

新出的型號商業味太重. :shock::shock::shock:

ewcl 發表於 2006-1-16 21:34:48

新出的型號商業味太重. :shock::shock::shock:

kkky hing,

可否說說你現在的器材? :lol:

kkky 發表於 2006-1-22 21:56:38

:D我的器材

音箱      世霸大钢琴
    前级      THORENSTTA2300
      后级      TACTSDA2175
      CD机       MERIDIAN588
      DVD机      SONY-S9000ES

EWCL 你有冇分析高啱搭配的信號線推薦,我現在的組合是分析力唔夠。

ewcl 發表於 2006-2-8 14:19:21

:D我的器材

音箱      世霸大钢琴
    前级      THORENSTTA2300
      后级      TACTSDA2175
      CD机       MERIDIAN588
      DVD机      SONY-S9000ES

EWCL 你有冇分析高啱搭配的信號線推薦,我現在的組合是分析力唔夠。

但我已覺得很正啦 :lol:

dynamicdog 發表於 2006-6-7 00:35:02

ewcl 兄:
你都用緊sonus faber grand piano home ??

ewcl 發表於 2006-6-10 00:59:54

ewcl 兄:
你都用緊sonus faber grand piano home ??

yes ar, 不過要儲錢upgrade d 器材.

kkky 發表於 2007-6-11 19:18:50

最近又把前級換了,是AYRE K-5XE

ewcl 發表於 2007-6-13 16:41:20

最近又把前級換了,是AYRE K-5XE

好野喎 :shock:
頁: [1]
查看完整版本: sonus faber grand piano home 同好會