DUALXEON 發表於 2007-8-16 16:09:19

PIONEER BDP-HD1 BLU-RAY PLAYER

一定要多謝Stephen2K大哥

個日同大哥講開BIu-Ray,大哥問我有無玩,我答有部三星,大哥立刻說借部PIONEER比我玩.我立刻說好.

alfcat 發表於 2007-8-16 17:28:46

DualXeon 兄,

我們真係多"選"友--- 唔知幾辛苦先"選"到 .... 成萬人都嗢唔到一個肯咁樣咁唔話得來毒我們 ...:D

試完請分享用後感 ...

DUALXEON 發表於 2007-8-16 18:16:46

Cat Sir

stephen大哥真是好好人.

alfcat 發表於 2007-8-16 22:13:45

DualXeon 兄,

我都唔執輸, 我都識個大好人叫秋官 ...:wink:

DUALXEON 發表於 2007-8-18 02:42:15

拿機時才知Stephen大哥借個部機是旗艦HD1香港無得買,警毒我吾死.還借數碼線.

DUALXEON 發表於 2007-8-18 05:05:05

去隔離網看過香港版,净講外形機殼我喜歡HD1.

alfcat 發表於 2007-8-18 11:10:46

好心急想知有幾靚. 得閒 Post 多 D 相上來毒埋我們唔該

DUALXEON 發表於 2007-8-23 22:28:01

停了幾天,吾關我事,本來前幾天己經寫好因上載時HiFiFever 網站斷線,一按(送出)寫好文章不翅飛了.要重新寫過,你們有無試過以上情况呢.

繼續.

看完外形,下一步除衫/殼.

看見HD-1是跟Writer 這樣Pioneer邊有利潤,部機入面料靚過香港版及價錢又平過.所以HD-1己停售及停產.

你們看吾清楚張相吾好插我,要插請插【?舉】http://forum.timway.com/f/images/smilies/saujai.gif.因他拍照,拍前講明張相會放上網同各位分享,點知【?舉】可能是0.8女女http://forum.timway.com/f/images/smilies/rose.gif跟老走他真是變了【?舉】我只知張相真【?舉】 .有相為証.http://forum.timway.com/f/images/smilies/butwiggle.gif

DUALXEON 發表於 2007-8-25 01:25:08

除完衫後還原,

第一要試是放CD,點知部機罷放,頂.要扣分.扣完分部機不合格,叫大哥拿回.

alfcat 發表於 2007-8-25 07:21:55

DualXeon 兄,

什麼地方不合格呢?

DUALXEON 發表於 2007-8-26 14:40:50

cat sir

其實部機好正,以下功能我家裡器材全部用吾到.

DTS-HD
Dodby Digital Plus
DodbyTrueHD
Linear PCM 7.1

1080p 24p

看完BLU-RAY點會反轉頭看DVD.

alfcat 發表於 2007-8-28 21:04:29

DualXeon 兄,

你都係部機睇 / 聽唔到 ... 我連那些是什麼都未知 .... 真是羞 ...

DUALXEON 發表於 2007-8-29 07:41:55

Cat Sir Morning

BLU-RAY畫面真是好正,買部玩吓.包你喜歡.
我還是用反部舊三星BLU-RAY好D.

你個CD Clock煲左成個月有無進歩.

DualXeon 兄,

你都係部機睇 / 聽唔到 ... 我連那些是什麼都未知 .... 真是羞 ...

alfcat 發表於 2007-8-29 17:02:29

DualXeon 兄,

Blue Ray 我相信是好的. 不幸的是小弟的銀笣唔爭氣 ... 我想暫時都係得過"恨"字.

我昨日身癢, 用咗隻 12VAC 牛直接入電, 俾足 11.5V AC 佢. 後果好唔同, 好得多! 老婆都話聽得出咬字清楚了很多, 而尾音的延長也比以前多了.

DUALXEON 發表於 2007-8-30 14:42:52

cat sir

好得多 :lol: 恭喜

DualXeon 兄,

Blue Ray 我相信是好的. 不幸的是小弟的銀笣唔爭氣 ... 我想暫時都係得過"恨"字.

我昨日身癢, 用咗隻 12VAC 牛直接入電, 俾足 11.5V AC 佢. 後果好唔同, 好得多! 老婆都話聽得出咬字清楚了很多, 而尾音的延長也比以前多了.
頁: [1]
查看完整版本: PIONEER BDP-HD1 BLU-RAY PLAYER